perjantai 29. huhtikuuta 2011

JALOSTAMO JA KIRKASTAMO-KLINIKAT JOENSUUSSA 10.5.2011

KIRKASTAMO-KLINIKKA tiistaina 10.5.2011
Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle!

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu järjestää maksuttoman neuvontapäivän, Kirkastamo-klinikan, luovan alan ja kulttuurin toimijoille tiistaina 10.5.2011 Joensuun Karjalantalon kulttuurikeskuksessa (Siltakatu 1, 80100 Joensuu). 

Tule tapaamaan Kirkastamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuurin ja luovan alan toimijoille ja yksityishenkilöille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset tiistaihin 26.4.2011 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi. 

Lisätietoja: Niina Hattunen, 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Kirkastamo-klinikka toteutetaan Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun KuTu – kulttuurista tulevaisuutta -hankkeen toimesta ja Joensuun seudun ja Keski-Karjalan koheesio- ja kilpailukykyohjelman (KOKO) rahoituksella.


JALOSTAMO-KLINIKKA tiistaina 10.5.2011
Suunnitteletko yrityksen perustamista luovalle alalle? Tarvitsetko uusia eväitä tulevan liiketoiminnan pohjaksi tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan liiketoiminnan vauhdittamiseksi?

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kanssa maksuttoman yritysneuvontapäivän, Jalostamo-klinikan, luovan alan yrityksille tai yrittäjyyttä pohtiville tiistaina 10.5.2011 Joensuun Karjalantalon kulttuurikeskuksessa (Siltakatu 1, 80100 Joensuu). 

Tule tapaamaan Jalostamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi, olit sitten yrittäjä tai vasta pohdit yrityksen perustamista. Aiheina voi olla niin myynti, markkinointi, tuotteistus, koulutus kuin verkostoituminen tai yleinen kiinnostus luovan alan yrittäjyyden kehittämistä kohtaan. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville luovan alan pk-yrityksille tai yrittäjyyttä pohtiville yksityishenkilöille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Jalostamo-asiantuntijana Jaana Jeminen, Frami Oy. Ilmoittautumiset tiistaihin 26.4.2011 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi. 

Lisätietoja: Niina Hattunen, 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Jalostamo-klinikka toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kanssa ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoituksella.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti