maanantai 8. elokuuta 2011

Taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivä torstaina 8.9.2011 klo 12–18

Tervetuloa Joensuun Kulttuurikeskus Karjalantalossa järjestettävään taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivään torstaina 8.9.2011 klo 12–18

Jos etsit tietoa taideprojektisi tai luovan alan yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista, niin tässä tilaisuudessa on tarjolla kattavasti tietoa erilaisiin tarpeisiin. Iltapäivän aikana esitellään keskeiset taiteen ja kulttuurin alueelliset apurahoittajat sekä luovien alojen yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvät rahoitus- ja tukijärjestelmät. Valtakunnallisista toimijoista esitellään Taiteen keskustoimikunnan apurahat ja avustukset ja eurooppalaiselta tasolta EU:n Kulttuuri-ohjelma, joka tukee kulttuurialan yhteistyöhankkeita.

Samana päivänä Karjalantalolla myös Kirkastamo ja Jalostamo-klinikat.

KIRKASTAMO 
Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle! Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 31.8.2011 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

JALOSTAMO
Suunnitteletko yrityksen perustamista luovalle alalle? Tarvitsetko uusia eväitä tulevan liiketoiminnan pohjaksi tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan liiketoiminnan vauhdittamiseksi? Tule tapaamaan Jalostamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi, olit sitten yrittäjä tai vasta pohdit yrityksen perustamista. 
Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Jalostamo-asiantuntijana Hanna Kosonen Diges ry. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 31.8.2011 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Rahoituspäivään sekä Kirkastamo ja Jalostamo-klinikoille ilmoittautumiset: niina.hattunen(ª)pkamk.fi. Klinikat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuurin ja luovan alan toimijoille ja yksityishenkilöille.

Lisätietoja myös Pohjois-Karjalan taidetoimikunnasta, projektikoordinaattori Mari Hämäläinen, pk.taidetoimikunta(ª)gmail.com, 040 1471317. 
 
Tilaisuuden järjestävät Pohjois-Karjalan taidetoimikunta ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun KOKO KuTu – kulttuurista tulevaisuutta -hanke

Jalostamo-klinikka toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kanssa ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoituksella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti