torstai 26. tammikuuta 2012

Muutoksia kevään 2012 Kirkastamo-klinikoissa!

Tule kirkastamaan ajatuksiasi perjantaina 24.2.2012!

Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle!

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu järjestää maksuttoman neuvontapäivän kulttuuri- ja luovan alan toimijoille ja opiskelijoille.

Tule tapaamaan Kirkastamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille, työryhmille, yksityishenkilöille ja opiskelijoille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana toimii tuottaja Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Lisätietoja: Niina Hattunen, 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi. 


Tule jatkamaan ajatustesi kirkastamista 2.3.2012! 

Kirkastamo-klinikan jatkosparraus järjestetään perjantaina 2.3.2012. Jatkosparraus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille, työryhmille, yksityishenkilöille ja opiskelijoille., jotka ovat käyneet kerran Kirkastamo- tai Jalostamo-klinikalla. Kirkastamo pidetään Joensuun Tiedepuiston netWork Oasiksessa: http://www.network-oasis.com.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1,5 h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana toimii tuottaja Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset jatkosparrausklinikalle maanantaihin 20.2.2012 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti