perjantai 24. helmikuuta 2012

Kolmen verkoston voimin Design-junalla Helsingistä Rovaniemelle!

Muotoilua - Innovaatioita - Hyvinvointia
 
Luovien alojen verkosto, Innovaatioverkosto ja Hyvinvointiverkosto halusivat olla omalta osaltaan edistämässä muotoilua kehittämisen välineenä ja juhlistaa WDCHelsinki 2012 -vuotta. Verkostojäsenet matkustivat Design-junalla Rovaniemelle keskiviikkona 22.2.2012. Matka oli erilainen epäseminaari, jossa haettiin uusia lähestymistapoja ja hyödynnettiin matkalla mukana olevien monialaista osaamista ja kokemusta.


Design-juna

Matkalla oli mukana muotoilun asiantuntijoita ja sen aikana esiteltiin muotoiluun liittyviä hankkeita, pilottitoimintaa ja hyviä käytäntöjä. Tämän lisäksi työstettiin hankkeita ja ideoita eteenpäin, testattiin VTT:n kehittelemiä palveluita ja osallistuttiin Suuntaamon pelitestaukseen. Samassa junassa matkustivat myös Rovaniemen 24h-designkisan neljä muotoilutiimiä, jotka työstivät omia kisatehtäviään. Verkostojäsenet toimivat matkan aikana tiimiläisten testiasiakkaina.

Rovaniemeläisen Advertising Kioskin tiimin ehdotus ”Löydä yksi, löydät ne kaikki” voitti tämän vuoden 24h-designkisan. Tuomaristo valitsi kilpailun parhaan torstai-iltana, mutta designkilpailun yleisöäänestys jatkuu vielä lauantaihin 25.2. klo 17 asti. Yleisöäänestykseen voi osallistua osoitteessa: http://www.lapinkansa.fi/24hdesignkisa.

Rovaniemi Design Week 2012 järjestettiin tänä vuonna 17.–26.2.2012. Arktisen Muotoilun Design Week kätki alleen teeman Valoa & Pimeää. Viikko oli täynnä pohjoista osaamista, kansainvälisiä vivahteita, arktisia olosuhteita, valoa ja pimeää, ennennäkemättömiä kokemuksia, työpajoja, konsertteja, viihdettä ja paljon muuta. 


Lue myös Inka Reijosen 27.2.2012 kirjoittama Designjuna Helsinki-Rovaniemi -juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti