perjantai 20. toukokuuta 2011

Esiselvitys harjoittelu- ja työtilahotellin toteuttamisesta Joensuun seudulla

Kuva: Zirpus Design
ESISELVITYS HARJOITTELU- JA TYÖTILAHOTELLIN TOTEUTTAMISESTA JOENSUUN SEUDULLA -raportissa kuvataan Joensuun seudulla talvella 2011 toteutetun muusikoiden ja yhtyeiden harjoittelutiloihin sekä taitelijoiden ja muiden luovan työn tekijöiden työtiloihin liittyvän esiselvityksen tulokset. Esiselvityksen ensisijaisena tavoitteena oli määritellä uudenlainen taiteilijoiden ja muusikoiden työ- ja harjoittelutilakonsepti, joka olisi taloudellisesti toteutettavissa joensuun keskustan tuntumassa, ja joka tukisi myös luoviin aloihin liittyvää muuta liiketoimintaa. 

Harjoittelu- ja työtilahotellin toteuttaminen Joensuun seudulla -selvitys on toteutettu yhteistyössä Profit-Visio Oy:n luovien toimialojen yksikön CIU:n (Creative Industries Unit) kanssa. Toteutuksesta ovat vastanneet toimitusjohtaja Teemu Turunen ja luovien toimialojen asiantuntija Tuomas Turunen. Selvitys on toteutettu Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun KOKO Luova Pohjois-Karjala II -hankkeen toimesta ja Joensuun seudun ja Keski-Karjalan alueellisen koheesio- ja kilpailukykyohjelman (KOKO) rahoituksella. Luova Pohjois-Karjala II -hanke on toiminut Pohjois-Karjalassa vuosina 2010–2011.
 
Selvitys on ladattavissa osoitteessa (pdf): Esiselvitys harjoittalu- ja työtilahotellin toteuttamisesta Joensuun seudalla.
 

Lisätietoja selvityksestä antaa KOKO Luova Pohjois-Karjala II -hankkeen projektipäällikkö Niina Hattunen (PKAMK) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti