perjantai 20. toukokuuta 2011

Luovat alat Pohjois-Karjalassa -selvitys on nyt julkaistu!

 Kuva: Zirpus Design
LUOVAT ALAT POHJOIS-KARJALASSA -raportissa avataan luovien toimialojen tunnuslukuja Tilastokeskuksen yritystietojen ja tilastojen sekä alan tutkimuksen kautta. Raportissa on käytetty myös yhdistystoimintaa maakunnassa avaavia tilastoja sekä raporttia varten tuotettua kyselyaineistoa. Pohjois-Karjalan luovien alojen yrityksistä ei aiemmin ole tehty koontia ja tämän raportin tarkoituksena on avata luovien alojen nykytilaa Pohjois-Karjalassa ja antaa eväitä luovien alojen jatkotutkimukselle. 

Luovat alat Pohjois-Karjalassa -selvityksen toteuttamisesta on vastannut Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun tutkimusassistentti Henna Liiri yhteistyössä projektipäällikkö Niina Hattusen ja projektikoordinaattori Maria Kahremanin kanssa. Selvityksen prologin ja epilogin kirjoittamisesta ovat vastanneet Itä-Suomen yliopiston professori Risto Turunen ja erikoistutkija Simo Häyrynen. 

Luovat alat Pohjois-Karjalassa selvitys on toteutettu Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun KOKO Luova Pohjois-Karjala II -hankkeen toimesta ja Joensuun seudun ja Keski-Karjalan alueellisen koheesio- ja kilpailukykyohjelman (KOKO) rahoituksella. Luova Pohjois-Karjala II -hanke on toiminut Pohjois-Karjalassa vuosina 2010–2011.  

Selvitys on ladattavissa osoitteesta (pdf): Luovat alat Pohjois-Karjalassa.  

Lisätietoja selvityksestä antaa KOKO Luova Pohjois-Karjala II -hankkeen projektipäällikkö Niina Hattunen (PKAMK) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti