tiistai 3. toukokuuta 2011

Yksi peruutusaika Joensuun Jalostamo-klinikalle torstaina 10.5. klo 15-16!

JALOSTAMO-KLINIKKA tiistaina 10.5.2011

Suunnitteletko yrityksen perustamista luovalle alalle? Tarvitsetko uusia eväitä tulevan liiketoiminnan pohjaksi tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan liiketoiminnan vauhdittamiseksi?

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kanssa maksuttoman yritysneuvontapäivän, Jalostamo-klinikan, luovan alan yrityksille tai yrittäjyyttä pohtiville tiistaina 10.5.2011 Joensuun Karjalantalon kulttuurikeskuksessa (Siltakatu 1, 80100 Joensuu).

Tule tapaamaan Jalostamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi, olit sitten yrittäjä tai vasta pohdit yrityksen perustamista. Aiheina voi olla niin myynti, markkinointi, tuotteistus, koulutus kuin verkostoituminen tai yleinen kiinnostus luovan alan yrittäjyyden kehittämistä kohtaan. Tilaisuus onmaksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville luovan alan pk-yrityksille tai yrittäjyyttä pohtiville yksityishenkilöille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Jalostamo-asiantuntijana Jaana Jeminen. Ilmoittautumiset sähköpostitse niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Lisätietoja: Niina Hattunen, 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi. Lisätietoja valtakunnallisesta Jalostamo-klinikasta: www.luotu.fi.

Jalostamo-klinikka toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kanssa ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoituksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti