tiistai 6. joulukuuta 2011

Kirkastamo-klinikat vuonna 2012


TULE KIRKASTAMAAN AJATUKSIASI KIRKASTAMO-KLINIKALLE 10.1.2012!

Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle!

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun KuTu - kulttuurista tulevaisuutta -hanke järjestää maksuttoman Kirkastamo-neuvontapäivän luovan alan ja kulttuurin toimijoille tiistaina 10.1.2012 Joensuussa. Tarkempi paikka vahvistetaan ilmoittautuneille. 

Tule tapaamaan Kirkastamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille ja yksityishenkilöille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana toimii tuottaja Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset maanantaihin 2.1.2012 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Lisätietoja: Niina Hattunen, p. 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi. 


KIRKASTAMO-KLINIKAN JATKOSPARRAUSPÄIVÄT 24.2. ja 2.3.2012!

Kirkastamo-klinikan jatkosparrauspäivät järjestetään peräkkäisinä perjantaina 24.2. ja 2.3.2012. Jatkosparraus on maksuton ja tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille ja yksityishenkilöille, jotka ovat käyneet kerran Kirkastamo-klinikalla.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1,5 h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana toimii tuottaja Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset jatkosparrausklinikoille maanantaihin 13.2.2012 mennessä sähköpostilla, niina.hattunen(ª)pkamk.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti